Voetbalveld LED verlichting

Voetbalveld LED verlichting op professioneel niveau door een deskundig bedrijf laten plaatsen? Dan bent u bij OVI aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in sportveldverlichting en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van voetbalveldverlichting.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Voetbalveld LED verlichting

Tijdens het voetballen kan de bal hoge snelheden bereiken. Een goede voetbalveldverlichting is dan van groot belang. Het licht op het voetbalveld is van directe invloed op de zichtbaarheid van de bal en kan dus het resultaat van het spel beïnvloeden. Om zo’n hoog mogelijke kwaliteit te bereiken op het gebied van voetbalveld LED verlichting maken we gebruik van de nieuwste technologieën binnen de sportveldverlichting. U kunt hierbij denken aan:

  • High Performance LED technologie
  • Dimbare hoogfrequente voorschakelapparatuur voor hogedruk gasontladingslampen
  • Lichtmanagement systemen voor sportapplicaties

Met deze laatste technologie kunt u verschillende lichtniveaus voorprogrammeren. Erg handig voor voetbalveldverlichting, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor trainingslichtniveau of wedstrijdlichtniveau. Deze vorm van lichtmanagement bespaart niet alleen op de energiekosten van uw voetbalclub, het verlengt ook de levensduur van uw voetbalveldverlichting.

Het belang van goed onderhoud

Wanneer voetbalveld LED verlichting eenmaal geplaatst is, is goed onderhoud van groot belang. Met goed onderhoud bent u altijd verzekerd van het juiste lichtniveau en weet u zeker dat uw voetbalveldverlichting lange tijd mee gaat. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten waarbij we een jaarlijkse inspectie van uw voetbalveldverlichting uitvoeren. Wij kunnen u na afloop dan een prijsopgave doen voor het verhelpen van eventueel geconstateerde gebreken en, indien nodig, het vervangen van lampen.

Veiligheidseisen

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor het onderhouden van voetbalveldverlichting. Zij voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen tijdens een inspectieronde. Daarnaast nemen wij als bedrijf de volledige verantwoordelijk voor de veiligheid van onze medewerkers en kunt u niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongelukken.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in voetbalveldverlichting en ontvangt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over voetbalveldverlichting voor uw voetbalclub.