Terreinverlichting

Zoekt u een specialistisch bedrijf dat uw terreinverlichting kan ontwerpen, aanleggen en onderhouden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, OVI biedt u namelijk een “van begin tot eind” oplossing.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED terreinverlichting

Terreinverlichting

OVI uit Enschede is een snel groeiend, landelijk werkend bedrijf. Zij verzorgen de terreinverlichting op zowel sportlocaties als bedrijfsterreinen en alles wat daar tussenin zit.

Bij het ontwerp van de terreinverlichting wordt rekening gehouden met uw wensen. Daarnaast ontwerpt OVI uitsluitend volgens de Europese norm NEN-EN 12193 en de Algemene richtlijn betreffende lichthinder. Op die manier zal uw verlichting altijd aan alle wettelijke eisen voldoen.

De lichtinstallaties van OVI zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige componenten en voldoen aan de hoogste eisen op zowel constructief als lichttechnisch gebied. Samen met de jaarlijkse onderhoudsbeurten, levert dit een langere levensduur op voor de lichtinstallaties. Daarnaast levert het u natuurlijk ook een besparing op in de exploitatiekosten.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u benieuwd naar wat OVI voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder. U kunt e-mailen naar info@ovi.nl of bellen met telefoonnummer 053 – 478 05 95.