Tennisbaan LED verlichting

Bent u op zoek naar professionele tennisbaan LED verlichting voor een scherpe prijs? OVI ontwerpt en plaatst tennisbaanverlichting volgens de richtlijnen van de KNLTB, NOC*NSF en NSVV. Wij kunnen één of meerdere tennisbanen voor u verlichten met onze innovatieve tennisbaanverlichting.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Tennisbaan LED verlichting

Sportveldverlichting moet aan steeds meer eisen voldoen en is daarom continu in ontwikkeling. Een goede verlichting bevordert de prestaties op het veld en is daarom van essentieel belang. Met name bij trainingen en wedstrijden is ook op de tennisbaan goede tennisbaanverlichting noodzakelijk. Net zoals bij voetbal of hockey dient de tennisbaanverlichting op de juiste manier te zijn afgesteld, zodat u tijdens het spel geen hinder ondervindt van de schijnwerpers.

Innovatieve technologieën

Als specialist op het gebied van sportveldverlichting weten wij precies op welke wijze tennisbaan LED verlichting geplaatst dient te worden. Hierbij maken we gebruik van innovatie technologieën op het gebied van verlichting, zoals LED verlichting en conventionele verlichting. Met name LED verlichting is zeer geschikt als tennisbaanverlichting. Onze LED verlichting biedt een zeer goede lichtspreiding dankzij de speciale micro-optics. Het licht van de LED lampen is prettig om in te spelen en biedt u voldoende zicht tijdens de training of wedstrijd. Daarnaast zijn de LED verlichtingsinstallaties energiezuinig en hebben ze een lange levensduur.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Onderhoud

Om uw tennisbaan LED verlichting op kwalitatief hoog niveau te houden, is periodiek onderhoud van belang. Minimaal eens per jaar dienen onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd te worden om uw tennisbaanverlichting op peil te houden. U kunt bij ons een standaard onderhoudscontract afsluiten waarbij we jaarlijks uw tennisbaanverlichting inspecteren. Eventuele geconstateerde gebreken worden met u besproken evenals de noodzaak voor bijvoorbeeld het vervangen van lampen. Verder kunt u bij periodiek onderhoud van de tennisbaanverlichting denken aan zaken als:

  • Controle op de instelling van de schijnwerpers
  • Controle op de aansluiting van de schijnwerpers
  • Het reinigen van de reflectoren in de schijnwerpers
  • Het reinigen van de afdekruit zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde

Neem voor meer informatie over tennisbaan LED verlichting voor uw vereniging contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.