Stadionverlichting

Stadionverlichting door een professioneel bedrijf laten plaatsen? OVI is specialist op het gebied van stadionverlichting en houdt zich actief bezig met het ontwerpen, leveren, plaatsen en onderhouden van stadionverlichting.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Stadionverlichting

Stadionverlichting is een vak apart. U kiest dan ook niet zomaar een bedrijf om stadionverlichting aan te brengen in uw stadion. Als specialist in het plaatsen van sportveldverlichting hebben wij erg veel ervaring in het plaatsen van stadionverlichting. We maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van stadionverlichting, waaronder:

  • High performance LED verlichting
  • Hogedruk gasontladings technologie met hoog frequente voorschakelapparatuur tot 2000 watt

Met name bij deze tweede technologie is het mogelijk om uw stadionverlichting te dimmen op verschillende niveaus. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Oriëntatieniveau
  • Trainingsniveau
  • Wedstrijdniveau

Uiteraard gaan we bij het ontwerp van de stadionverlichting altijd uit van de aanbevelingen van de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde en sportbonden zoals NOC*NSF. Daarbij voldoen wij altijd aan de Europese norm NEN-EN12193 en de Algemene Richtlijn Betreffende Lichthinder.

Bij stadionverlichting is een juiste lichtgelijkmatigheid en verlichtingssterkte van groot belang. Met name omdat tijdens bijvoorbeeld voetbalwedstrijden hoge balsnelheden worden bereikt. Vanwege onze nieuwste technieken op het gebied van stadionverlichting zijn wij in staat om de stadionverlichting zo efficiënt mogelijk te gebruiken en lichtverlies zoveel mogelijk te beperken. Dit betekent niet alleen een lager energieverbruik voor uw club, maar ook een langere levensduur van uw stadionverlichting. In combinatie met het juiste onderhoud blijft uw stadionverlichting altijd presteren op topniveau!

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u geïnteresseerd in stadionverlichting? Ons bedrijf is zeer ervaren als het gaat om stadionverlichting. Wij kunnen voor u de juiste stadionverlichting ontwerpen en plaatsen, zodat u ook op professioneel niveau gebruik kunt maken van uw stadionverlichting. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor periodiek onderhoud van uw stadionverlichting. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden op het gebied van stadionverlichting.