Sportveldverlichting LED

Sportveldverlichting met LED lampen wordt gerealiseerd door OVI. Wij leveren, plaatsen en onderhouden door heel Nederland sportveldverlichting met LED lampen. Sportveldverlichting met LED lampen is bij uitstek geschikt voor sporten als tennis, hockey en voetbal.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Sportveldverlichting LED

Als specialist in professionele verlichting, hebben wij veel ervaring in sportveldverlichtingsprojecten waarbij de sportveldverlichting uit LED lampen bestaat. Het verlichten van sportvelden met LED lampen is een slimme keus. LED sportveldverlichting biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van de standaard sportveldverlichting:

  • Meer lichtopbrengst
  • Minder energieverbruik
  • Langere levensduur

Aan de verlichting van sportvelden wordt hoge eisen gesteld. Logisch, want de verlichting beïnvloedt direct het spel en is bepalend voor de zichtbaarheid van bijvoorbeeld de tennisbal of voetbal. Daarom voldoet onze sportveldverlichting met LED lampen aan de hoogste eisen. Bij het ontwerp van sportveldverlichting met LED lampen, houden we ons altijd aan de aanbevelingen van de Nederlandse Stichting Voor Verlichtingskunde, NOC*NSF en uw eigen sportbond. Kortom, wij verlichten sportvelden op hoog niveau en voldoen aan alle strenge eisen.

De sportveldverlichting met LED lampen die wij bij uw sportaccommodatie plaatsen, is te integreren in een lichtmanagement systeem. Dat wil zeggen dat u de LED verlichting kunt voorprogrammaren op verschillende lichtniveaus. Zo kunt u tijdens trainingen een ander lichtniveau kiezen dan tijdens wedstrijden, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een ‘oriënterend’ lichtniveau.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bij verschillende sportverenigingen hebben wij onze innovatieve sportveldverlichting met LED lampen geplaatst. Bent u benieuwd naar LED sportveldverlichting voor uw sportaccommodatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons. Wij kunnen eventueel samen met u gaan kijken bij een reeds door ons gerealiseerd project met LED sportveldverlichting. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van LED sportveldverlichting voor uw sportvereniging.