Sportveldverlichting

Zoekt u een specialist op het gebied van sportveldverlichting? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, OVI is namelijk de specialist die u zoekt.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Sportveldverlichting

OVI is een landelijk werkend bedrijf en is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van sportveldverlichting.

Bij het ontwerp van sportveldverlichting gaat OVI altijd uit van de aanbevelingen van de NOC*NSF, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde en de relevante sportbonden. Op die manier kunt u er dus zeker van zijn dat de lichtinstallaties op uw veld aan alle geldende eisen voldoen.

De gebruikte schijnwerpers van OVI zijn speciaal ontworpen voor het verlichten van buitensportaccommodaties. Op deze plaatsen is beheersing van lichthinder van cruciaal belang. Optimalisatie van het lichtniveau leidt namelijk tot betere sportprestaties en hogere productiviteit. OVI voldoet met de schijnwerpers aan de Europese norm NEN-En 12193 en aan de Algemene richtlijn betreffende lichthinder. U leest het: met de sportveldverlichting van OVI haalt u alleen het beste in huis!

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u benieuwd wat OVI voor u en uw sportaccommodatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de medewerkers. Dat kan via e-mail, info@ovi.nl of via telefoonnummer 053 – 478 05 95.