Schijnwerpers

Heeft u schijnwerpers nodig voor bijvoorbeeld uw buitensportaccommodatie? En zoekt u een bedrijf die deze snel kan leveren en plaatsen? Dan zit u goed bij OVI, een snel groeiend en landelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van lichtinstallaties.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Schijnwerpers

OVI ontwerpt voor u de lichtinstallatie en legt deze aan. De installaties zijn samengesteld uit componenten van hoge kwaliteit. Zij voldoen aan de hoogste eisen op zowel constructief als op lichttechnisch gebied.

Vooral bij het gebruik van schijnwerpers op sportvelden moet er aan verschillende eisen en regels worden voldaan. Daarom voldoen de lichtinstallaties van OVI altijd aan de aanbevelingen van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, NOC*NSF en de relevante sportbonden. Vooral de optimalisering van het lichtniveau is belangrijk, omdat het tot betere sportprestaties en hogere productiviteit leidt.

De schijnwerpers van OVI zijn van het gerenommeerde fabrikaat, serie 1. Deze schijnwerpers zijn speciaal ontworpen voor de verlichting van buitensportaccommodaties. Op deze website vindt u onder het kopje “download” een folder over de schijnwerpers die OVI te bieden heeft. U vindt hierin onder meer omschrijvingen van de lampen en de technische gegevens.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Voor meer informatie over wat OVI voor u kan betekenen, kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van OVI. Dat kan via telefoonnummer 053 – 478 05 95.