Parkeerplaatsverlichting

Parkeerplaatsverlichting levert een grote bijdrage aan de veiligheid van uw parkeerplaatsbezoekers. Het is dus belangrijk dat uw parkeerplaats van de juiste voorlichting wordt voorzien met lichtpunten op de juiste plekken. OVI is gespecialiseerd in lichtinstallaties en maakt voor u graag een voorstel op maat.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED terreinverlichting

Parkeerplaatsverlichting

OVI ontwerp niet alleen lichtinstallaties, ze leggen ze ook aan. En desgewenst voeren ze ook het onderhoud van de installaties uit. OVI biedt u dus een compleet pakket aan en dat voor een scherpe prijs.

De lichtinstallaties die door OVI worden ontwerpen en aangelegd, zijn van hoge kwaliteit. Zonder uitzondering voldoen ze aan de hoogste eisen. Zo gaan ze bij het ontwerp altijd uit van de aanbevelingen van bijvoorbeeld de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde en de Algemene richtlijn betreffende lichthinder.

Wat het onderhoud betreft van de parkeerplaatsverlichting, wordt er altijd een onderhoudscontract afgesloten. Dit is bevorderlijk voor de werking van de installatie, zo verlengt het de levensduur en levert het uiteindelijk een besparing op in de exploitatiekosten.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Wilt u meer informatie over wat OVI voor u kan betekenen in de verlichting van uw parkeerplaats? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de medewerkers. E-mail naar info@ovi.nl of bel met telefoonnummer 053 – 478 05 95.