OVI-Enschede

OVI-Enschede is een landelijk opererende onderneming die staat voor Onderhoud Verlichtingsinstallaties. Wij houden ons bezig met zowel het leveren en plaatsen als het onderhouden van lichtinstallaties. Deze lichtinstallaties plaatsen we onder andere op sportvelden, maar ook in bedrijfshallen en opslagterreinen.

Klik hier om meer te weten te komen over OVI Enschede

OVI-Enschede

De sportveldverlichting van buitensportaccommodaties is van groot belang voor een goede zichtbaarheid van de sport en de spelers. Het heeft dus ook grote invloed op het resultaat van het spel. Daarom worden er strenge eisen gesteld aan buitenverlichting. Wij bieden u verlichtingsinstallaties voor de volgende accommodaties:

  • Sportvelden
  • Sporthallen
  • Bedrijfshallen
  • Parkeer- en opslagterreinen

Wij zijn specialist in het verlichten van verschillende sportdisciplines, zoals voetbal, tennis, hockey en handbal. Ook voor verlichting op atletiek- en schaatsbanen kunt u bij OVI-Enschede terecht. Naast buitensportvelden bieden we u ook verlichting aan voor zowel sporthallen als bedrijfshallen. Voor het verlichten van sportaccommodaties maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Dit zijn bijvoorbeeld Kwikjodide lichtbronnen. Een andere techniek is de hoogfrequente technologie. Hierbij neemt niet alleen de efficiëntie van de lichtbron toe, maar de verliezen worden ook gereduceerd in het voorschakelapparaat. Bovendien neemt de levensduur van de hoge drukgasontladingslamp toe.

De voordelen

Wanneer u kiest voor de verlichting van OVI-Enschede profiteert u van een aantal voordelen. Zo ervaart u een lager energieverbruik bij een gelijkblijvende verlichtingssterkte. Een ander voordeel is de langere levensduur van de lichtbron. Concluderend is er een grote hoeveelheid energie te besparen en tegelijkertijd blijft uw lichtniveau acceptabel.

LED verlichting

Naast de conventionele verlichting bent u bij ons ook aan het juiste adres voor led verlichting. De High Performance LED is tegenwoordig namelijk erg geschikt voor sportveldverlichtingsapplicaties. Dit licht wordt als zeer prettig ervaren bij tennis- of hockeywedstrijden. Deze innovatieve lichtbronnen hebben wij al bij diverse sportclubs in Nederland geleverd en geplaatst.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Meer weten over OVI-Enschede?

Wilt u meer weten over OVI-Enschede of heeft u nog vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de verschillende soorten verlichtingsinstallaties.