Openbare verlichting

Openbare verlichting laat u aanbrengen door OVI. Wij zijn specialist in het leveren, plaatsen en onderhouden van openbare verlichting. We hebben jarenlange ervaring in verlichtingsinstallaties en weten als geen ander waar openbare verlichting aan moet voldoen.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED terreinverlichting

Openbare verlichting

Openbare verlichting is in elke situatie anders. In de eerste plaats heeft openbare verlichting vaak als doel om de veiligheid van de burgers te vergroten. Daarnaast kunnen mensen zich dankzij openbare verlichting oriënteren in het donker. In veel gevallen wordt openbare verlichting ook gebruikt om bijvoorbeeld wijken of bedrijventerreinen een bepaalde uitstraling te geven. Kortom, elke openbare ruimte vraagt om specifieke openbare verlichting. Wij zijn in staat om voor u de juiste openbare verlichting op de juiste plek te plaatsen.

Openbare verlichting is in vele soorten beschikbaar. Wij plaatsen openbare verlichting die aan de hoogste eisen voldoet, zowel op constructief als op licht technisch gebied. U kunt hierbij denken aan openbare verlichting die gebruik maakt van de nieuwste technologieën zoals bijvoorbeeld:

  • High performance LED technologie
  • Dimbare hoogfrequente voorschakelapparatuur voor gasontladingslampen

Met name vanuit het oogpunt van energiebesparing is onze openbare verlichting ideaal. LED verlichting verbruikt namelijk niet alleen minder energie, LED lampen gaan ook erg lang mee. Daarnaast kunt u met dimbare gasontladingslampen ook veel energie besparen door op bepaalde tijden de openbare verlichting te dimmen.

Naast het plaatsen van openbare verlichting kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van de openbare verlichting. Goed onderhoud verlengt de levensduur van de openbare verlichting en zorgt ervoor dat het lichtniveau op peil blijft. Voor het onderhoud van openbare verlichting kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Eens per jaar voeren onze deskundige medewerkers preventief onderhoud uit aan de openbare verlichting en informeren u over eventuele gebreken en het vervangen van lampen. Uiteraard vindt onderhoud aan openbare verlichting plaats volgens de hoogste veiligheidsvoorschriften. Onze medewerkers maken tijdens de controles dan ook alleen gebruik van gecertificeerde veiligheidsharnassen.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Ontvangt u graag meer informatie over het plaatsen van openbare verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om openbare verlichting.