Onderhoud verlichting

Onderhoud van de verlichting op sportvelden, in sporthallen of op parkeer- en opslagterreinen is van groot belang. Regelmatig onderhoud verlengt namelijk niet alleen de levensduur van uw verlichting, het bevordert ook een betrouwbare bedrijfszekerheid van de lichtinstallatie.

Klik hier om meer te weten te komen over onze onderhoudsmethode

Onderhoud verlichting

OVI in Enschede is een landelijk werkend bedrijf en kan voor u deze jaarlijkse onderhoudsbeurten verzorgen. Want naast het ontwerpen en aanleggen van lichtinstallaties, is OVI gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud van uw verlichting.

De onderhoudscontracten bevatten een jaarlijkse inspectie van de lichtinstallatie. In het contract staat onder meer duidelijk omschreven welke (preventieve) werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de inspectie. Samen met u worden na afloop de bevindingen besproken. Eventueel wordt er een prijsopgave gedaan voor het verhelpen van geconstateerde gebreken.

Op de website van OVI kunt u een voorbeeldcontract downloaden voor de onderhoudsbeurten. In dit contract vindt u onder meer een aparte verklaring, waarin OVI de volle verantwoordelijkheid neemt voor de veiligheid en de naleving van de voorschriften tijdens een onderhoudsbeurt.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Wilt u meer weten over de onderhoudsbeurten die OVI uitvoert? Neem dan contact op via telefoonnummer 053 – 478 05 95.