Onderhoud sportveld verlichtingsinstallaties

Onderhoud van sportveld verlichtingsinstallaties? OVI -Enschede is specialist in het onderhouden van verlichtingsinstallaties op onder meer sportvelden, in sport- en bedrijfshallen en bij parkeer- en opslagterreinen. Wij weten als geen ander hoe uw verlichtingsinstallaties op professionele wijze onderhoud nodig hebben.

Klik hier om meer te weten te komen over onze onderhoudsmethode

Onderhoud sportveld verlichtingsinstallaties

Het onderhoud van sportveld verlichtingsinstallaties is van groot belang voor het waarborgen van de kwaliteit van de verlichtingsinstallaties. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw verlichtingsinstallaties in optimale conditie blijven. Hierdoor blijft de lichtkwaliteit gegarandeerd en verlengt u de levensduur van de verlichtingsinstallaties. Uiteraard minimaliseert u ook de kosten. Door goed onderhoud worden gebreken snel en goed opgelost, zonder dat u direct een hele verlichtingsinstallatie hoeft te vervangen.

Onderhoudscontract afsluiten

Bij ons kunt u een onderhoudscontract op maat afsluiten voor het onderhouden van uw verlichtingsinstallaties. Wij hebben ervaring met het onderhoud van verschillende verlichtingsinstallaties waaronder:

  • Conventionele verlichting
  • LED verlichting

Onze gespecialiseerde vakmensen voeren jaarlijks een inspectie uit aan uw verlichtingsinstallaties. In ons onderhoudscontract staat precies omschreven welke werkzaamheden onze mensen uitvoeren tegen welke condities. Na afloop van de inspectie bespreken we samen met u welk onderhoud noodzakelijk is en doen we u een prijsopgave voor het verhelpen van eventueel geconstateerde gebreken.

Plaatsing, ontwerp en onderhoud

Tijdens het onderhoud van uw sportveld verlichtingsinstallaties nemen wij de volle verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze medewerkers. Als specialist in het plaatsen, ontwerpen en onderhouden van verlichtingsinstallaties weten wij als geen ander hoe we te werk moeten gaan tijdens een inspectie ronde. Zo maken we tijdens het onderhoud aan uw verlichtingsinstallaties uitsluitend gebruik van gecertificeerde veiligheidsharnassen en kunt u als opdrachtgever niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongelukken. In het onderhoudscontract is hiervoor een aparte verklaring opgenomen.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Specialist in verlichtingsinstallaties

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van verlichtingsinstallaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen als het gaat om het onderhoud van uw sportveld verlichtingsinstallaties.