Lichtmasten

Wilt u lichtmasten laten plaatsen op uw sportveld of bedrijfsterrein? Informeer dan eens bij OVI naar de mogelijkheden.

Klik hier om meer te weten te komen over het plaatsen van masten

Lichtmasten

OVI zit gevestigd in Enschede, maar is een landelijk werkend bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen van lichtmasten. Ze hanteren korte levertijden en scherpe prijzen. Daarnaast bieden ze u een van “begin-tot-eind” oplossing. Ze ontwerpen, plaatsen en onderhouden de lichtinstallaties. Alles in één dus!

De lichtinstallaties van OVI voldoen aan de aanbevelingen van de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, NOC*NSF en de respectievelijke sportbonden, de Europese norm NEN-EN 12193 en de Algemene richtlijn betreffende lichthinder. De lichtmast zelf is een zeer stabiele, octagonale conische mast van het fabrikaat Staalkwaliteit S235 JR G2 en/of S355 K2 G4. Deze is tevens thermisch verzinkt, zowel in- en uitwendig volgens de norm NEN-EN-ISO 1461. Ook is er een beklimmingvoorziening op de mast aangebracht. Deze klimsporten zijn afneembaar. Voor meer technische informatie kunt onder het kopje “download” de folder over lichtmasten downloaden.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u geïnteresseerd in wat OVI voor u kant betekenen op het gebied van lichtmasten? Neemt u dan contact op met OVI, e-mail naar info@ovi.nl of bel met telefoonnummer 053 – 478 05 95.