Lichtmasten plaatsen

Lichtmasten plaatsen? OVI is specialist in het plaatsen van lichtmasten. Wij hebben zeer veel ervaring in het leveren, plaatsen en onderhouden van lichtmasten. Met name in de sportwereld plaatsen wij professionele lichtmasten bij diverse (top)clubs op het gebied van voetbal, hockey, tennis en atletiek. Maar ook bij bedrijfshallen, parkeerplaatsen en opslagterreinen weten wij als geen ander welke lichtmasten het beste geplaatst kunnen worden.

Klik hier om meer te weten te komen over het plaatsen van masten

Lichtmasten plaatsen

Het plaatsen van lichtmasten is in elke situatie anders. Het maakt namelijk een groot verschil waar en met welk doel een lichtmast geplaatst wordt. Aan een lichtmast op een sportveld worden andere eisen gesteld door de gebruiker dan aan een lichtmast op een parkeerterrein. Omdat wij veel ervaring hebben in het plaatsen van lichtmasten op verschillende plekken door heel Nederland, kunnen wij u van deskundig advies voorzien als het gaat om het plaatsen van lichtmasten. Daarnaast weten wij precies aan welke veiligheidseisen een lichtmast moet voldoen, zowel op constructief als op licht technisch gebied. Uiteraard voldoen al onze lichtmasten en lichtinstallaties die wij ontwerpen en aanleggen aan de hoogste eisen.

Waar het gaat om het plaatsen van lichtmasten zijn wij niet alleen uiterst professioneel, maar ook erg innovatief. Zo hebben wij ervaring met de nieuwste technieken als het gaat om lichtmasten. U kunt hierbij denken aan onder meer:

  • High performance LED verlichting
  • Hogedruk gasontladingstechnologie
  • Hoog frequente voorschakelapparatuur tot 2000 watt, met dimmen op verschillende lichtniveaus

Doordat we innovatief zijn en alleen met gerenommeerde merken zoals Osram en Philips werken, zijn wij in staat om duurzame lichtmasten te plaatsen die minder energie verspillen en dus beter voor het milieu (en voor uw portemonnee) zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud van de geplaatste lichtmasten. Jaarlijks voeren wij dan een controle uit om eventuele gebreken in kaart te brengen en indien nodig lampen te vervangen.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Zoekt u een ervaringsdeskundige als het gaat om het plaatsen van lichtmasten op uw terrein? Dan bent u bij OVI aan het juiste adres. Wij kunnen als geen ander lichtmasten op professionele wijze plaatsen én onderhouden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het plaatsen van lichtmasten. Wij horen graag van u.