Korfbalveldverlichting

Korfbalveld LED verlichting voor trainingsdoeleinden en voor wedstrijden? OVI plaatst door heel Nederland de juiste korfbalveldverlichting. Wij hebben jarenlange ervaring in sportveldverlichting en weten als geen ander waar korfbalveldverlichting aan moet voldoen. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies en een professionele plaatsing van korfbalveldverlichting.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Korfbalveld LED verlichting

De juiste korfbalveld LED verlichting is van belang voor het korfbalspel. Het licht is van directe invloed op de prestaties, omdat het de zichtbaarheid van de bal beïnvloedt. Tijdens trainingen, maar meer nog tijdens wedstrijden, is goede korfbalveldverlichting essentieel. De korfbalveldverlichting die wij plaatsen bij verenigingen voldoet aan de aanbevelingen van de KNKV, NOC*NSF en NSVV. Zo kunt u met onze korfbalveldverlichting dus ook wedstrijden op professioneel niveau spelen, omdat u altijd verzekerd bent van verlichting die aan alle eisen voldoet.

Jaarlijks onderhoud

Om uw korfbalveld LED verlichting in optimale conditie te houden is jaarlijks onderhoud een must. Bij ons kunt u, naast het plaatsen van korfbalveldverlichting, ook terecht voor onderhoud van de verlichtingsinstallaties. Hiervoor kunt u een standaard onderhoudscontract afsluiten. Het onderhoud en het onderhoudscontract omvat onder meer:

  • Welke werkzaamheden tegen welke condities worden uitgevoerd
  • Bevindingen worden met u als opdrachtgever besproken
  • Geconstateerde gebreken worden besproken en er wordt eventueel een prijsopgave gedaan voor het verhelpen van deze gebreken
  • Er wordt gekeken of er lampen vervangen dienen te worden

Neem direct contact op als u vragen heeft

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u professionele korfbalveld LED verlichting voor uw sportvereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en wisselen graag met u van gedachten over de mogelijkheden van korfbalveldverlichting voor uw vereniging. Wij horen graag van u.