Industriële LED verlichting

Voor bedrijfshallen en magazijnen is industriële led verlichting erg belangrijk. Een goede verlichting zorgt ervoor dat de werknemers goed functioneren binnen deze ruimtes. Dat is uiteraard van essentieel belang voor bedrijven.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED terreinverlichting

Industriële LED verlichting

De mogelijkheden wat betreft het leveren van industriële led verlichting zijn erg divers. Wij leveren deze verlichting aan verschillende projecten en bedrijven:

  • Magazijnhallen
  • Productiehallen
  • Bedrijfshallen

Naast dat we de verlichting leveren, kunt u bij ons ook terecht voor de plaatsing en het onderhoud van de LED verlichting.

De voordelen van goede industriële led verlichting

Eén van de belangrijkste voordelen van een goede industriële led verlichting is dat het een veilige werkomgeving creëert. Bovendien kan er op een productieve manier worden gewerkt in een efficiënte werkomgeving. Ongevallen worden voorkomen en de werknemers kunnen op een veilige manier aan het werk.

De kenmerken van OVI

Bij OVI Enschede bent u aan het juiste adres voor de levering, plaatsing en het onderhoud van lichtinstallaties. Naast industriële led verlichting bieden wij u ook lichtinstallaties voor in sporthallen en op sportvelden. We hebben jarenlange ervaring en zijn dan ook specialist in de professionele verlichting.

De nieuwste technieken

Wij gaan altijd zeer innovatief te werk en zijn steeds weer op zoek naar de nieuwste technieken en de laatste technologieën. Voorbeelden van die nieuwe technieken zijn de high performance led verlichting en de hogedruk gasontladingstechnologie met hoog frequente voorschakelapparatuur tot 2000 Watt. De laatste technologie waar wij erg trots op zijn is het programmeerbaar dimmen op verschillende niveaus. Duurzaamheid vinden wij tevens belangrijk en dat resulteert in een lager energieverbruik.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Interesse in LED verlichting?

Wij staan bekend om onze milieuvriendelijke en efficiënte lichtconcepten. Heeft u interesse in onze led verlichting voor bedrijfshallen of sportvelden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Ook voor meer informatie staan we altijd voor u klaar.