Hockeyveld LED verlichting

Hockeyveldverlichting voor professionele hockeywedstrijden? OVI ontwerp, plaatst en levert hockeyveld LED verlichting conform de eisen van NOC*NSF, KNHB en NSVV. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en maken gebruik van conventionele verlichting of led verlichting als het gaat om hockeyveldverlichting.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

Hockeyveld LED verlichting

Tijdens hockey is goede hockeyveld LED verlichting van essentieel belang. De lichtopbrengst van de verlichtingsinstallaties heeft direct invloed op de zichtbaarheid van de bal. Met name wanneer hoge snelheden worden bereikt tijdens trainingen en wedstrijden zijn uw prestaties mede afhankelijk van de hockeyveldverlichting. Om u kwalitatief zo hoog mogelijke hockeyveldverlichting te bieden, maken wij gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van verlichting. U kunt hierbij denken aan:

  • High performance LED technologie
  • Dimbare hoogfrequente voorschakelapparatuur voor hogedruk gasontladingslampen
  • Lichtmanagement systeem voor sportapplicaties

De technologieën

Bovenstaande technologieën zijn bij uitstek geschikt voor hockey. Onze LED verlichting biedt u bijvoorbeeld een zeer goede lichtspreiding door de zogenaamde micro-optics. De LED armaturen zijn voorzien van zeer goede voedingen en voldoen aan allerlei strenge eisen. Daarnaast zijn ze perfect te integreren in het lichtmanagement systeem. Zo kunt u de hockeyveld LED verlichting op verschillende lichtniveaus programmeren. Een groot bijkomend voordeel van LED verlichting is het relatief lage energieverbruik en de lange levensduur van de lampen.

Onderhoudswerkzaamheden

Elke verlichtingsinstallatie heeft onderhoud nodig. Bij ons kunt u dan ook terecht voor periodiek onderhoud van uw hockeyveld LED verlichting. Hiervoor kunt u een standaard onderhoudscontract bij ons afsluiten. Periodieke onderhoudswerkzaamheden waar u aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

  • Controle op de instelling van de schijnwerpers
  • Controle op de aansluiting van de schijnwerpers
  • Controle van de kabel trekontlasting
  • Controle van de aansluiting op de voorschakel apparaten onder in de mast
  • Het reinigen van de reflectoren in de schijnwerpers
  • Het reinigen van de afdekruit zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u geïnteresseerd in professionele hockeyveld LED verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van hockeyveldverlichting voor uw vereniging.