Events LED verlichting

Organiseert u een evenement en heeft u daarvoor verlichting nodig? Dan is onze events LED verlichting wellicht wat voor u. Led verlichting heeft verschillende voordelen waar u bij een evenement goed gebruik van kunt maken. Evenementen zijn vaak groots opgezet en trekken veel bezoekers. Daarom is het van essentieel belang dat u de verlichting goed voor elkaar heeft.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED terreinverlichting

Events LED verlichting

De events LED verlichting van OVI heeft diverse voordelen:

  • Laag energieverbruik
  • Goed voor het milieu
  • Lange levensduur
  • Efficiënt en duurzaam

LED verlichting zie je steeds vaker op allerlei plekken. Het biedt dan ook veel voordelen als u het vergelijkt met traditionele lichtbronnen. Ten eerste heeft het een laag energieverbruik en het heeft bovendien een lange levensduur. Deze twee voordelen zijn vaak doorslaggevend genoeg om te kiezen voor LED verlichting. Hiernaast is het ook nog een efficiënte en duurzame oplossing. Het heeft een lange levensduur wat zeker een groot pluspunt is voor evenementen.

Inspecties en controles

Tijdens het onderhoud van uw events LED verlichtingsinstallaties nemen wij de volle verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze medewerkers. Als specialist in het plaatsen, ontwerpen en onderhouden van verlichtingsinstallaties weten wij als geen ander hoe we te werk moeten gaan tijdens een inspectieronde. Zo maken we tijdens het onderhoud aan uw verlichtingsinstallaties uitsluitend gebruik van gecertificeerde veiligheidsharnassen en kunt u als opdrachtgever niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongelukken. In het onderhoudscontract is hiervoor een aparte verklaring opgenomen.

Neem direct contact op als u vragen heeft

De verlichtingsinstallaties van OVI

Bij het ontwerp van de verlichting houden wij rekening met de geldende regels en wetten van de overheid. Zo voldoet de events LED verlichting altijd aan de Europese norm en de Algemene richtlijn betreffende lichthinder. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze installaties? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.