EDS Subsidie nodig? Er is nog volop subsidie beschikbaar

Lees hier hoeveel EDS subsidie er nog beschikbaar is en hoe eenvoudig is het om die aan te vragen…

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Met deze subsidie kunt u duurzaam investeren in sportaccommodaties. LED sportveld verlichting is hier een voorbeeld van en valt binnen de subsidiemogelijkheden.

Wat is het doel van de EDS subsidie?

De subsidieregeling EDS draagt bij aan het doel voor energiebesparing, zoals afgesproken in het Nationaal Energie-Akkoord, door het benutten van het potentieel aan energiebesparing bij sportverenigingen en sportstichtingen. De subsidieregeling loopt van 2016 tot en met 2020.

Hoeveel subsidie is nog beschikbaar?

Op de site van RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) is van alles te lezen over de EDS subsidie. In 2018 is er totaal 8 miljoen ter beschikking gesteld, momenteel is er nog 1,6 miljoen beschikbaar.

EDS Subsidie aanvragen

Denkt u er over als club om over te stappen op LED sportverlichting, zonnepanelen aan te schaffen of andere duuzame maatregelen te treffen? Dan kunt u alvast subsidie aanvragen.
Subsidie aanvragen kunt u zelf doen middels dit eenvoudige 11-stappenplan. Maar natuurlijk helpen wij u ook graag door de subsidieaanvraag voor u in te dienen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.