AAA-lux leverancier LED-armaturen

Op zoek naar een AAA-lux leverancier van LED-armaturen? OVI-Enschede is leverancier van AAA-lux LED-armaturen en plaatst door heel Nederland deze verlichtingsinstallaties. Als leverancier hebben wij met name ervaring in het plaatsen van deze AAA-lux LED-armaturen langs sportvelden waar bijvoorbeeld gevoetbald, gehockeyd of getennist wordt. U staat versteld van de hoeveelheid licht die de AAA-lux LED-armaturen verspreiden en hoe prettig dit licht is om in te spelen.

Klik hier om meer te weten te komen over onze LED sportveldverlichting

AAA-lux leverancier (van) LED-armaturen

De sportwereld verandert en ook de verlichting van de sportvelden blijft zich continu vernieuwen. LED lampen zijn in opmars en worden steeds vaker gebruikt om sportvelden mee te verlichten. Met name bij sporten die ’s avonds buiten gespeeld worden is goede sportveldverlichting van essentieel belang voor de kwaliteit van het spel. De zeer innovatieve AAA-lux LED-armaturen dragen bij aan een belangrijke verbetering op het gebied van sportveldverlichting. Vandaar dat wij als leverancier van deze AAA-lux LED-armaturen al vele verlichtingsinstallaties hebben geplaatst bij diverse (professionele) sportclubs.

De AAA-lux LED-armaturen zijn zeer gebruiksvriendelijk en verbruiken daarnaast veel minder energie dan normale sportveldverlichting. Tevens kunnen wij als leverancier de AAA-lux LED-armaturen integreren in een lichtmanagement systeem. Met dit systeem kunnen we verschillende lichtniveaus voorprogrammaren. U kunt hierbij denken aan lichtniveaus voor:

  • Oriëntatie
  • Trainingen
  • Wedstrijden

Daarnaast hebben de AAA-lux LED-armaturen als grote voordeel dat ze geen “opwarmtijd” nodig hebben en dus niet de hele avond op volle sterkte hoeven te blijven branden. Met het lichtmanagement systeem kunt u de verlichting van uw sportveld snel en eenvoudig regelen.

Neem direct contact op als u vragen heeft

Bent u benieuwd naar de werking van AAA-lux LED-armaturen die wij als leverancier door heel Nederland plaatsen? Maak dan een afspraak om samen met ons op locatie te kijken naar hoe de AAA-lux LED-armaturen in de praktijk werken. Wij nodigen u graag uit bij een sportclub waar wij als leverancier deze LED lampen inmiddels geplaatst hebben. Neem vrijblijvend contact met ons op als leverancier van AAA-lux LED-armaturen.